5 начина да използвате беседка

5 начина да използвате беседка със завеси

5 начина да използвате беседка със завеси. Има много начини да използвате беседка със завеси. Като цяло те повишават стойността, комфорта и гъвкавостта на вашата външна конструкция. Собствениците на жилища се наслаждават на допълнителното уединение и контрол на осветлението, които завесите предлагат.

5 начина да използвате беседка със завеси

Те също така могат да бъдат позиционирани, за да създават различни настроения, като 2-стенна или 3-стенна интимна зона за сядане. С толкова много забавни идеи за беседки, завесите предлагат изобилие от дизайн и комфортна стойност за вашата външна среда на живот.

1. Организирайте парти за рожден ден на открито

Ако горещото време Ви спира да организирате събития на открито в разгара на лятото, комплект завеси може да реши този проблем. Организирането на рожден ден навън е възможно, когато имате подслон, който осигурява значителна сянка. Като блокира интензивните слънчеви лъчи от горната и страничната част на беседката, така че да можете да стоите удобно навън. Като държите няколко страни на беседката отворени, конструкцията все още може да остане вентилирана. Тези незадължителни окачени завеси могат също да станат места за монтиране на декорации и фонове, за да направят партито за рождения ден по-празнично.

2. Организирайте си вечер на игрите

Вечер на играта навън на прохладния нощен бриз и с усещане за лагер е много забавна. Беседка със завеси може да създаде настроение за интимно събитие, като същевременно Ви позволява да оставите другите страни отворени с мрежи против буболечки. Това позволява на освежаващия нощен въздух, като същевременно затваря няколко страни, за да създаде атмосфера на стая за игри.

Ако сте на открито, Ви е по-лесно да бъдете шумни и да се разпускате – особено ако се притеснявате да не събудите други хора в къщата си. Наличието на тази стая за игри далеч от дома Ви (или на достатъчно разстояние в прикрепена структура) Ви дава свободата да изберете точно как искате да прекарате вечерта. За да направите нещата удобни, вземете контейнери за съхранение на открито и дръжте някои любими игри и тестета карти в беседката си. Това прави играта спонтанна и моментална!

3. Създайте частно йога студио

Свободно стояща беседка е идеално бягство за йога. Поздравите към слънцето и позите савасана са още по-релаксиращи, когато можете да почувствате сутрешния бриз върху кожата си. А пък завесите за насекоми могат да Ви предпазят адекватно от хапещи насекоми. Получаването на допълнителни завеси за беседката също може да Ви предпази от абразивните ветрове и да осигури уединение за вашия сутрешен дзен.

4. Направете стая за пушене

Пускането на някои непрозрачни завеси във вашата беседка може да осигури интимната атмосфера, която е емблематична за стаите за пушачи. Просто оставете няколко страни отворени и дръпнете две завеси надолу, за да създадете анклав под ъгъл, където могат да се водят дълбоки разговори. Една подходяща стая за пури трябва да има комплект външни мебели със странични маси и други аксесоари, които да помогнат на вас и вашите гости да се чувствате комфортно.

5. Покрит комплект за игра

Площите за игра на открито могат да бъдат приятни през пролетта и есента, но може да са твърде горещи, за да им се насладите през лятото. Горещите пързалки и люлки могат да причинят леки изгаряния и да попречат на активните деца да се забавляват добре в собствения си двор. За да запазите зоната за игра в безопасност през цялата година, поставете ги на сянка. Например, преместете малки конструкции вътре в беседка, като пясъчник или пластмасова детска пързалка и стълби. Това ще запази силно докосваните повърхности засенчени и няма да остави металите изложени на пряка слънчева светлина през целия ден.

Към началото