подаръци

Стилни подаръци, с които да изненадате любимия

Търсите ли начин да покажете колко много обичате и цените човека до вас? Всъщност има хиляди начини да го направите. Когато подаръци, които му подарявате са от сърцето, вдъхновението ще дойде от само себе си. Основната идея е да бъдете уникални и да направите нещо, за което никой друг не се е сетил. Или пък да бъде подарък, създаден за него, с лично послание.

Разбира се, любовта няма цена, но малките жестове, подарък без повод или просто изненада в средата на напрегната седмица, са знаците, които могат да покажат на някого, че мислите за него и го обичате.

Ето няколко начина, с които може да изненадате човека, когото обичате.

1. Подаръци – направете уникален фотоколаж

Опитайте да покажете привързаността си към човека, когото обичате, като направите фотоколаж. Може да изглежда трудно, но е много вдъхновяващо. Основната идея е да уловите най-хубавите си моменти заедно и да го накарате да ги преживее отново. Просто намерете любими общи снимки, изберете онлайн програма за колажи и бъдете креативни.

След това остава само да принтирате колажа и да го сложите в рамка.

2. Изпратете цветя

Изпращането на цветя може да изглежда като нещо, което изобщо не е различно или иновативно. И да, работи и за мъже, и за жени. Освен това може да се използва по различни поводи – за годишнина, за рожден ден, за Свети Валентин. Всъщност изненадата е, ако го изпратите без конкретна причина.

Вашата половинка няма да очаква да й изпращате цветя без причина. Можете да кажете, че това е „защото те обичам“ или „защото значиш толкова много за мен“. Така или иначе да покажете привързаността си и ще направите този човек щастлив.

3. Поканете го на пикник-изненада

Пикниците са страхотни! И са по-хубави, когато са без повод. Прекарването на слънчев ден сред природата или бягство в обедната почивка е много романтично. Просто организирайте всичко и го изненадайте. 

4. Вечеря с пица на свещи

Спомнете си добрите стари времена, когато бяхте много по-романтични и ходехте с любимия на изискана вечеря. Днес, увлечени в ежедневието, се измъкваме с доводи, че нямаме време или сме уморени. Затова, вместо да излизате, поръчайте пица у дома, подредете красива маса, запалете свещи, сипете по чаша вино и изненадайте човека до вас.

5. Подарете му персонализиран подарък

Просто така. Без повод. Няма човек, който да не обича да получава подаръци, а когато е създаден за него, тогава изненадата е още по – голяма. Има много варианти за подарък, но за да бъде наистина специален, трябва да е личен. Например персонализиран кожен тефтер – гравиран с неговото име.

6. Направете негов любим десерт

Ако вашият любим обича сладко, може да го изненадате с десерт, който обича. Обикновено хората поръчва торта или бонбони от сладкарница, но ако го направите сами е много по – ценно. И по – вкусно.

7. Закуска в леглото

Изненадайте любимия си със закуска в леглото. Но не забравяйте да го направите по романтичен начин, за да подправите нещата. Освен приготвянето на любимата закуска, може да добавите картичка или кратко стихче.

8. Заведете го на вашето специално място

Всяка двойка има свое специално място. Може да е там, където са се срещнали за първи път, или където са се сгодили. Така или иначе, то означава много за тях и най-вероятно ще се връщат там с удоволствие.

Затова направете това особен повод и се уговорете да отидете заедно на вашето специално място. Дори не е нужно да правите нещо. Просто му кажете, че го обичате.

9. Запишете диск с любими песни

Още един подарък, създаден с мисъл за любимия. Компилация от любимите му песни е повод да се сеща за вас всеки път когато ги чуе в колата или у дома, например. А още по – голяма ще бъде изненадата, ако в средата на диска чуе „Обичам те“ с вашия глас.

Към началото