Продължаваме да Ви разказваме за многото забавления на чудните курорти на Анталия

Многото забавления на чудните курорти на Анталия. Така DinoPark представя на своите малки посетители своите „обитатели“ – динозаври в реални размери, създадени от изкусни майстори. Фигурите на животни са анимирани: те могат да ръмжат, отваряйки плашещите си уста, пълни със зъби, или например да движат крайниците си, реагирайки на всеки шум или движение. Аниматори помагат на малчуганите да „разкопаят” скелета на един от динозаврите. А има и въжен атракцион, кина и много други чудесни забавления в Анталия.

Продължаваме да Ви разказваме за многото забавления на чудните курорти на Анталия

Можете да „обиколите“ цяла Турция само за няколко часа в уникален музей на открито MiniCity Park в Анталия. Децата тук започват да се чувстват като Гъливери в страната на лилипутите.

И все пак, като сте в Анталия, не забравяйте да посетите зоологическата им градина. На децата ще бъде интересно и забавно да общуват с животните!

Но например в Rixos Premium Belek децата имат Rixy Club, където прекарват свободното си време забавно и информативно, а родителите могат да бъдат спокойни, защото с тях работят най-добрите специалисти! Това е ресторант в Анталия, басейн с пързалки, арт работилница, зала с игрови конзоли, специална игрална зала за най-малките, детски представления и дори мини амфитеатър и още много интересни възможности! Така че, избирайки Rixos Premium Belek в Анталия, родителите могат да си отдъхнат, а Rixy Club ще се погрижи за свободното Ви време и свободното време на вашите деца.

Тоест, ние с Вас, мили майки и татковци, за пореден път се убеждаваме, че Анталия е идеалното място за почивка, когато сте с деца!

Искате ли да отидете в Анталия с цялото семейство? Няма нищо по-добро за пълноценна почивка, придружена с всички удобства, обслужване и разнообразие на забавления, както на деца, така и на възрастни. Свържете се с нас. Сега можете да се запознаете с икономични турове до Анталия летния сезон! Обадете ни се или пишете ни.

Прекарайте това лято ярко, забавно, интересно и незабравимо!

Към началото