Подплатено мъжко бельо

Подплатено мъжко бельо. Подплатеното бельо помага да промените формата на предната си торбичка или задните части. Това е чудесно решение за подобряване на мъжкото бельо. Бельото с push-up ефект осигурява повдигане и опора отпред, а повдигащите презрамки могат да осигурят опора отзад.

Подплатено мъжко бельо

Но подплатеното бельо създава по-заоблен и пълен външен вид. Няма нужда от неудобни колани за повдигане. Предлага се подплънка в предната част, зашита в задните шевове или комбинация от двете, осигурявайки желания ефект. Това ръководство за подплатено мъжко бельо Ви превежда през предната и задната форма на подплатеното бельо.

Описание на подплатено бельо

Целта на подплатеното бельо с торбичка е да ви даде по-пълен и заоблен вид в областта на мъжкото достойнство. Подплатеното бельо има мека подплата, която може да се пере. Поставя се в предната торбичка и също така може да се сваля.

Наличното ниво на подплата варира в зависимост от марката, както и дебелината, формата и материала. По-дебелата подплата ще бъде по-топла, така че това не е много практично през лятото. По-меките материали ще бъдат много по-удобни за носене в жегата.

Подложката е форма на предно оформление. Има същия ефект като напъхването на чорап отпред – придава ви по-заоблен и плътен вид. Целта не е да ви даде повдигане и подкрепа. За този тип лицево подобрение ще ви е необходимо бельо с пуш-ъп ефект.

За да обобщим, подложката ви дава по-пълен и закръглен външен вид, но не осигурява повдигане или опора и може да повиши температурата, ако използвате грешен тип или дебелина на материала.

Обобщение за мъжко бельо с подплънки

Гамата мъжко бельо с подплънки е бестселър в някои маркови брандове за бельо. В предната чаша се вкарва парче подложка от пяна. Той осигурява средно ниво на подобрение. Не е толкова голям, че да изглежда абсурдно неестествен. Но също така не е толкова малък, че да не прави впечатление. Подплънката може да се пере, тъй като лесно се отстранява. Бихме препоръчали да отстранявате подплатата от време на време при пране, за да запазите формата си с течение на времето. Подплънката осигурява по-закръглен и плътен външен вид на предната част.

Можете също да закупите подплатени чашки отделно. Обикновено се предлагат в черно и бяло като цветове.

Подплатеното бельо за дупе прави точно същото като предното подплатено бельо, но върху задните части, а не върху торбичката. Подложките за задните части променят формата на задните части, вместо да ги повдигат. Бельото е със зашита подложка отзад. Това оформя задните части и следователно Ви помага да постигнете идеалното мехурчесто дупе.

Към началото