ПВЦ мебели за баня Бургас

ПВЦ мебели за баня Бургас

Актуалните модни тенденции в интериора на банята са много красиви и доста разчупени като визия. ПВЦ мебелите за баня са едни от най-предпочитаните и устойчиви решения. Ако нещо не ви достига, разглеждайки физическите магазини за мебели за баня в Бургас, вижте нашия онлайн магазин.

ПВЦ мебели за баня Бургас

ПВЦ мебелите за баня са едни от най-здравите, тъй като материалът е устойчив на висока влажност, а покритието е издръжлив на надраскване. А една от най-добрите комбинации, несъмнено е долен шкаф за баня с мраморен плот или долно шкафче с бял или сив мрамор и мраморна мивка. Вариантите за поставяне на мивката са два:

  • вградена в шкафа за баня – при този вариант имате два отделни компонента, монтирани в едно. За да смените мивката в бъдеще, тя трябва да е със същите размери, защото шкафът се изрязва.
  • фиксирана върху предварително обработената и монтирана мраморна повърхност – тук мивката остава над плота и придава малко по-интересна и атрактивна визия в кътчето.
пвц мебели за баня Бургас

Полираният мрамор изглежда много изискано и в най-малката баня. Независимо дали мокрото ви помещение е компактно, или разполагате с пространство, в което можете да поместите вана,големи комплекти мебели за баня и много аксесоари, спрете се на този вариант. Банята ще изпъкне на преден план.

Бихте могли да изберете класически бели шкафове за баня, сиви, черни, златни, розови или други, а ние ще съчетаем цвета с плот от черен мрамор, бял мрамор, сив мрамор и т.н. Ще допълним с желаната от вас мивка и смесители, вградени в долния шкаф. И всичко това може да се получи изцяло по ваш дизайн или модел, който харесвате.

Ние ще откликнем на вашите изисквания и ще изработим желаните шкафове за баня по поръчка. Открийте дизайнера във вас!

Как да подредим вещите в ПВЦ шкафовете за баня?

Обичате ли да подреждате и имате ли изградена схема за това? Оформлението на вещите в дома ни е пътят към по-лесен живот! Тъй както поставяте всички ризи на едно място, спалното бельо на други и т.н. Така и шкафчетата за баня могат да бъдат запълнени по секции, като например:

  • кърпи, хавлии и халати на едно място – ако имате възможност за поставяне на по-големи шкафове в банята (шкаф-колона за баня), най-удачно е да подредите всичко там. Тези вещи заемат доста пространство и би било чудесно, ако успеете да им намерите място в банята.
  • принадлежности за коса – тук става въпрос за всички дамски неща, като ластички, шноли за коса, диадеми, преси, маши, гребени, четки за коса, шапка за баня….Те са дребни вещи и са перфектни за съхранение в горните шкафове за баня.
  • козметика за баня – отделете един рафт в долния или горен шкаф за баня, за да отделите всичко онова, което използвате по време на релаксиращ душ. Така, например, можете да поставите едни до други шампоани, душ-гелове, сапуни, маски за коса, маски за лице и всичко останало, което използвате в ежедневието си.
  • гримове – организацията на гримовете е лесна. Просто си купете няколко по-малки кутии за съхранение и ги  разделете по предназначение. Гримове за очи, гримове за устни, за лицето и т.н.
Към началото