Още за чаши с отпечатани снимки върху тях

Още за чаши с отпечатани снимки върху тях

Още за чаши с отпечатани снимки върху тях. Цената на печат на снимка върху чаши зависи от вида на чашите и тяхното количество. Класика в жанра е печатът върху бели керамични чаши с обем 330 мл. Висококачествени бели чаши са винаги налични в нашия склад. Печатът върху чаши от този тип се отличава със своята яркост, издръжливост и достъпна цена. Чашите от този тип също могат да бъдат цветни или стъклени.

Още за чаши с отпечатани снимки върху тях

Колкото повече чаши с печат на снимки поръчате, толкова по-евтина е една бройка.

Височина на чашата 95 мм, диаметър 82 мм. Размерът на апликацията върху чашата е 90х200 мм. Цената включва отпечатване на Вашето изображение върху чашата и самата чаша. Ако не разполагате с файл за печат върху чаша, можете да изберете дизайн от нашия каталог или да поръчате индивидуален дизайн при нас. Кутия за чаша ще допълни Вашия подарък и е много евтина, а пък ефектът ще бъде определено уау.

Изображението върху чаши хамелеон се появява само при нагряване. Когато чашата е студена е черна и снимката на нея не се вижда. Но веднага щом налеете горещ чай или кафе в чашата хамелеон, отпечатъкът върху чашата започва да се появява и става ясен и ярък. След охлаждане щампата на хамелеона върху чашата отново изчезва. Този вид чаши със снимки е доста интересен и много търсен и поръчван в настояще време.

Цветове на чашите тип хамелеон: черен, черен с блясък, син, червен.

Височина на чашата със снимка тип хамелеон 95 мм, диаметър 82 мм, обем 330 мл. Размерът на апликацията върху чашата хамелеон е 90х200 мм. Препоръчваме да поръчате допълнителна кутия за чашата. Това ще е много завършен подарък, оригинален и стилен.

Отличителна черта на чашите – халби за бира е техният увеличен обем. Прилагаме за халби за бира с вместимост 500 мл. Възможен е фотопечат върху халби за бира от различни видове. Бели керамични чаши за бира с фасетирани дъна са винаги налични. Предлага се и печат върху халби за бира тип буре и печат върху стъклени чаши за бира, които от своя страна са прозрачни и матирани.

Към началото