Организиране на детско парти

Организиране на детско парти

Организиране на детско парти

Един месец по-рано

Уточнете точната дата за детското парти

Може да искате партито да е на различна дата от действителния рожден ден на вашето дете. Помислете какво подхожда на вас и вашето семейство.

Планирайте списъка с гости.

Проверете дали ключови членове на семейството могат да присъстват. И ако планирате голямо парти, дали имате хора на разположение, които да ви помогнат.

Изберете парти дейности, които вашето дете ще хареса!

Има много възможности за избор. Помислете какво ще зарадва вашето дете и неговите приятели на детското парти. Каните ли момичета и момчета и различни възрасти? Ако е така, планирайте дейности, които работят в тази комбинация. Решете дали сами ще организирате дейности или ще резервирате аниматор, който да осигури забавните специализирани дейности, които знаете, че вашето дете и неговите приятели ще харесат.

 Решете мястото за детското парти- у дома или наемане на място.

Организиране на детско парти. Помислете дали искате детското парти у дома; Ако е така, колко място имате? Колко деца можете да имате в дома си, без всички да се изправят на пръсти? Имайте предвид, че ако организирате парти за дете под петгодишна възраст, родителите вероятно ще останат. Това означава, че ще трябва да осигурите напитки и за възрастните. Така че помислете колко място имате!

Правете дейности сами или наемете парти аниматор.

След като прецените какъв тип дейности ще харесат децата, решете дали да го направите сами или да резервирате аниматор. Ако го направите сами, можете да спестите пари. Може да предпочетете да не сте човекът, който забавлява приятелите на детето ви, ако случаят е такъв, намерете правилния тип аниматор за типа парти, което искате. Препоръчително е да резервирате възможно най-рано. Детското парти трябва да са съобразени с възрастта на вашето дете, това, което детето ви харесва, както и вашия бюджет.

Изберете най-доброто време за детско парти

Най-популярното време за парти за деца до единадесет години са часовете, които се вписват в обичайните часове за хранене. Така че помислете за 11:00 до 13:00 или 15:00 до 17:00 часа. Ако детето ви е под шест години, по-ранното парти означава, че то не е толкова уморено, когато партито се случи! В противен случай може да бъде дълъг ден в очакване вашето парти да се случи.

Към началото