Машинните бродерии в съвременния свят

Машинните бродерии в съвременния свят

Машинните бродерии в съвременния свят

Ако вече се занимавате с производство на дрехи, тогава машинната бродерия ще добави индивидуалност към продуктите и по този начин ще увеличи стойността на стоките.

Машинните бродерии в съвременния свят. Това важи особено за сватбените салони, където обикновена рокля без излишни украшения може лесно да се превърне в уникален дизайнерски шедьовър, значително увеличавайки цената на модела.

Нашата фирма Арт КАД ООД предоставя на клиентите си разнообразие от машинни бродерии. гр. Бургас 8010, к-с Славейков, бл. 85Б. Телефон за контакт с нас: (+359) 884 78 78 78.

Какви машини са подходящи за бизнеса с машинните бродерии

В тази статия говорим за машинна бродерия не в индустриален мащаб и не говорим за индустриални машини за бродиране с много глави. На пазара на шевни машини има професионални машини за бродиране с една глава на Brother, които лесно могат да се справят с индустриалния обем бродерия върху бейзболни шапки, текстил и дори обувки.

Професионалните машини за бродиране с една глава на Brother могат да имат от 6 до 10 игли и са доста лесни за работа и работа, отколкото индустриалното оборудване. Професионалните машини за бродиране на Brother имат редица предимства:

-Много лесно вдяване на иглата. Като правило професионалните машини са оборудвани с автоматична резба с игла;

-Някои модели на такива машини са оборудвани с вградена видеокамера, която ви позволява да позиционирате бродерията на правилното място;

-Софтуерният интерфейс е предназначен за домашен потребител, което означава, че е интуитивен и лесен за използване;

-Регулиране на скоростта на бродиране от 400 до 1000 бримки в минута, в зависимост от вида на конеца;

-Повече от 20 вградени шрифта от различни стилове за монограмиране;

-Автоматично подрязване на конци – горната и долната нишка се подрязват автоматично в края на всяка стъпка на бродиране и преди промяна на цвета;

-Функция за създаване на апликации – можете да създавате шеврони, значки и апликации направо на екрана на машината.

В ерата на новите компютърни програми и мобилни приложения всички разбираме, че няма как да минем без софтуер. Разбира се, прости задачи могат да бъдат изпълнени с помощта на вградените функции на машината, но използването на софтуера ще Ви даде неограничени възможности и разнообразни дизайни, на които само Вашето въображение е способно.

Към началото