Къртене на мивка и душ в банята

Къртене на мивка и душ в банята. Първи стъпки. Преди да започнете да къртенето на подовите плочки, плочките зад душа или други елементи, жизненоважно е да се уверите, че цялата баня е празна. Това означава да разчистите всички рафтове и шкафове в стаята и дори да вземете снимки или други декорации от стените. Уверете се, че сте прегледали тоалетната в банята и отстранете всички вещи, съхранявани там. Тази стъпка ще улесни останалата част от процеса на разрушаване и ще гарантира, че няма да загубите или повредите ценни предмети по време на проекта.

Къртене на мивка и душ в банята

В деня на изкъртването не забравяйте да премахнете закачалките за кърпи, държачите за тоалетна хартия и държачите за сапун. Това ще направи работата по разрушаването много по-гладка.

След като подготвите района, следващата стъпка е да спрете тока и водата в стаята. Може случайно да ударите захранващ проводник или водопроводна тръба по време на процеса на разрушаване, така че тази стъпка е жизненоважна, за да се гарантира гладкото протичане на проекта и предотвратяване на наранявания.

Как да изкъртите мивката за баня

След като вземете необходимите предпазни мерки и съберете вещите си. Най-доброто решение за повечето собственици да започнат разрушаването на банята си от мивката в банята. Ако не знаете как да демонтирате мивка за баня, можете да започнете, като затворите крана на водопровода и разкачите мивката си от водопроводите, преди да я извадите от мивката. Бъдете внимателни при повдигането на това приспособление. Тъй като мивките могат да бъдат изключително тежки, дори когато каналът на мивката е празен.

След това отделете мивката от стената. Някои собственици ще трябва само да премахнат няколко винта, но ако вашата мивка е прикрепена към стената с уплътнение, ще трябва да я отрежете. Прокарайте нож или бръснарско острие надолу по свръзката между тоалетната и стената. За да отрежете уплътнението, но внимавайте да не режете твърде дълбоко в стената.

След като отрежете уплътнението и премахнете винтовете, умивалникът трябва лесно да се отдели от стената. Просто изхвърлете това приспособление в контейнера си за боклук и сте готови с първа стъпка от изкъртването на банята.

Как да изкъртите душа в банята?

Ако изкъртването на душ пространството в банята Ви е затруднило, можем да Ви помогнем. Въпреки че събарянето на вашия душ е предизвикателен процес, можете да се справите с него, ако останете организирани и го правите стъпка по стъпка.

Започнете, като премахнете и изхвърлите съществуващите душ врати, тъй като това ще Ви даде повече място за работа върху останалата част от разрушаването.

В зависимост от вида на вратата във вашия душ, може да успеете просто да повдигнете вратата от релсите или да трябва да развиете пантите, за да я премахнете. Така или иначе премахването на вратата на душ кабината е сравнително лесно. Така че тази стъпка не би трябвало да представлява проблем. След като вратата е навън, нарежете уплътнението и премахнете всички крепежни елементи от рамката на вратата, така че да можете да премахнете и това.

Накрая отстранете всички приспособления вътре в душа, като душове, рафтове и стелажи. Не искате нищо да попадне в процеса на разрушаване, така че се уверете, че пространството е възможно най-празно.

След като това стане, Вие сте готови да преминете към следващия раздел, който ще обясни как да демонстрирате облицовани с плочки стени за душ.

Към началото