Как да направим онлайн поръчка?

Как да направим онлайн поръчка?

Как да направим онлайн поръчка? Поръчката през сайта се прави доста лесно, но за да го направим още по-лесно ще ви покажем основните стъпки.

Как да направим онлайн поръчка?

  • Изберете най-подходящия букет натискате бутона „поръчай“. Ако вече има избрани букети в кошницата можете да видите бутон „добави в кошницата“.
  • В отварящия се прозорец, трябва да въведете града за доставката, часа и датата. След като сте готови натискате бутона „готово“.
  • Отивате на бутона „кошница“ за да видите самата поръчка.
  • Когато сте сигурни, че букетът е правилен, натискаме бутона „следваща стъпка“
  • Тук се регистрирате или да въвеждате вашата информация, след което се продължава към следващата стъпка.
  • Попълвате коректно полетата –  адрес на получател, получател и телефон на получателя. Това са задължителните полета и избирате начина на плащане.
  • Когато всичко е готово натискате приключване на поръчката.

Разбира се можете да направите поръчка и по телефон както и в нашите офиси. Освен че можете да направите вашата поръчка и в нашия офис, ние можем да помогнем и с аранжировката и доставката на прекрасни цветя и букети. Работим с най-добрите куриерски фирми в бранша и имаме много доволни клиенти.

Доставка на цветя за София

Всеки обича да получава цветя или малки подаръци. Така се чувстваме обгърнати с любов и внимание от любимите ни хора. И дори да сме нацупени, намусени или в лошо настроение, когато куриер ни позвъни и ни връчи огромен букет с ароматни и красиви цветя веднага си сменяме настроението.

Понякога за да зарадвате някой ваш близък вие също искате да изпратите венец, кошница с цветя или огромен букет. За да направите това вие трябва да направите поръчка. За щастие това не става много лесно с нашия виртуален магазин. Можете по всяко време на деня да влезете в нашия уебсайт и да направите своята поръчка на всякакви видове цветя. Самата поръчка можете да я направите по телефон или директно чрез формата в сайта. Доставката може да се осъществи още не същия ден, както в София, така и в друг голям град.Към началото