Как да използвате фитнес уреди правилно?

Как да използвате фитнес уреди правилно?

Как да използвате фитнес уреди правилно? И така, току-що сте започнали да тренирате във фитнес зала. Добре за теб! Или може би сте променили програмата си с такава, която използва повече оборудване и машини. Епично! Ако сте нов в средата на фитнес залата или определени части от оборудването, да се захванете с всичко това може да ви се стори малко обезсърчително.

Нормално е да се чувствате извън зоната си на комфорт, когато опитвате нещо ново, или дори да се чувствате претоварени или уплашени, когато изглежда, че всички останали знаят какво правят, но не забравяйте, че всеки някога е бил начинаещ.

Как да използвате фитнес уреди правилно?

Устойте на изкушението да се насочите направо към кардио секцията или се придържайте към уредите, които познавате, и открийте колко лесно е да използвате уредите за фитнес! Независимо дали започвате да тренирате или желаете да опитате нова програма за силови тренировки, ще бъдете на път да се почувствате уверени във фитнеса. Ако сте кардио зайче и обмисляте да стъпите в секцията с тежести, знаете ли, че изследванията показват, че силовите тренировки могат да подобрят вашето сърдечно-съдово здраве, скоростта на ходене и цялостната физическа

3-те най-добри фитнес уреди за начинаещи

За да ви помогнем да придобиете увереността, от която се нуждаете, за да започнете да изграждате сила с помощта на машини, ето нашето ръководство за някои основни уреди за фитнес.

Издърпване pull-down

Машината за набиране pull-down е насочена към вашия „latissimus dorsi“, един от най-големите мускули на гърба ви, като същевременно ангажира бицепсите и раменете ви. Тренирането на широките мускули може да помогне за подобряване на стойката и защита на гръбнака ви по време на други упражнения, като същевременно извайва и укрепва мускулите на гърба ви.

Седящ ред

Seated row също работи върху вашите широки мускули, като се фокусира върху средната част на гърба, за да ангажира задната част на раменете, бицепсите и ромбоидите. Ако седите на бюро цял ден, това упражнение може да ви помогне да изградите сила на гърба си и да подобрите стойката си.

Лежанка с щанга

Лежанката с щанга е комплексно упражнение, което натоварва няколко мускула едновременно, включително гръдните мускули (гръдните мускули) и предните делтоиди (предната част на раменете). За разлика от лицевите опори, лежанката ангажира тези мускули, без да натоварва толкова много китките и раменете ви.

Към началото