Какво е стил?

Какво е стил? Как модата и стилът се различават един от друг?

Какво е стил? Как модата и стилът се различават един от друг? Модата си отива и се връща. А стилът е това, което човек избира сам. Стилът се определя от нещата, които са съчетани едно с друго. Има голямо разнообразие от стилове на облекло. Често има няколко основни, включително класически, романтични, спортни и т.н.

Какво е стил? Как модата и стилът се различават един от друг?

От една страна, Вашият стил може да бъде абсолютно всякакъв и можете да носите каквото пожелаете. Но всъщност да си стилен означава да си облечен в съответствие с естествените си данни и мода.

Както каза Коко Шанел „Модата минава, а стилът остава“.

Има така наречените класики – това са неща, които не се подчиняват на модните тенденции и остават актуални повече от една година. Именно тези неща се препоръчват да бъдат в основата на гардероба, те често се наричат ​​основни. Но ако разредите такива неща с някои модерни елементи, аксесоари, тогава Вашият стил ще се промени и ще стане много по-интересен.

Не подценявайте и не забравяйте за външния си вид.

Всеки сезон има своите модерни цветове. Може би е по-добре да си купите аксесоар в модерен цвят. Има огромна разлика между това да следваш модата и стила. Модата е това, което дизайнерите и модните дизайнери диктуват. И може да не винаги е подходящо за вас. И стилът е това, което избирате от тази мода, добавяте към вашите тоалети.

Всъщност модата е просто необмислено следване на нечии фантазии и измислени закони. Това, в което обличате тялото си, трябва да отразява вашето виждане за красота, комфорт и приемливост. Само вашето настроение и вкус.

Стилът е друг въпрос

Изразът „да бъдеш стилен“ сега се възприема със смях. Но в края на краищата, не създава ли всеки от нас свой собствен уникален, очарователен, уникален стил, присъщ само на нас, дори да облече обикновени „модерни“ неща.

Модата е понятие, което вечно променя своята същност, абсолютно непреходно. Въображаеми и мимолетни. Като младежка красота, която отминава с времето.

Към началото