лицензиране на игри/gaming license

Какво е контролен съвет по хазарта

Всяка юрисдикция има регулаторен орган за лицензиране на игри/gaming license, който регулира хазартната индустрия във всяка конкретна страна и издава/отказва лицензи. Юридическите наименования може да са различни. (напр. комисия по хазарта, асоциация на хазарта, борд по хазарта и т.н.) В зависимост от държавата, но общият термин е контролен съвет за хазарта.

Например Комисията по хазарта на Обединеното кралство и Органът за лицензиране на електронни игри в Кюрасао са и двете табла за контрол на игрите.

Органът за лицензиране на електронни игри/gaming license в Кюрасао получи отговорността да регулира индустрията на онлайн хазарта от Министерството на правосъдието на Кюрасао през 2002 г. Преди това беше контролиран от контролния съвет на игрите в Кюрасао.

Как да получите лиценз за онлайн казина, лицензиране на игри/gaming license?

Получаването на лиценз е решаваща стъпка. Хазартният бизнес е специфична ниша, която не е предпочитана във всички страни, най-малкото. Ето защо, за да не нарушавате местния закон и да можете да извършвате законен бизнес, е жизненоважно да имате лиценз, който дава разрешение от съответната юрисдикция, юрисдикция, която е по-лоялна към онлайн казината. Всяка страна има свои собствени изисквания, както и цената на лиценза. Една от най-печелившите и надеждни опции налични днес, е в Кюрасао, където можете да получите лиценз за игри за онлайн казино от разстояние.

Процедурата за регистрация на лиценз в Кюрасао се извършва, ако първоначално са изпълнени всички необходими изисквания, включително откриването на местна компания на територията на съответната юрисдикция.

Репутацията и обсега на Кюрасао в света на хазарта

Кюрасао има свой собствен орган за хазарта. Контролен съвет за хазарта на Кюрасао, създаден под ръководството на министъра на правосъдието на Кюрасао, който има силни връзки с Холандия и е уважаван регулатор на онлайн хазарта в игралната индустрия. Той контролира изискванията за лиценз за игри на Кюрасао.F

От 2010 г. Кюрасао има независимо конституционно правителство, но номинално все още е част от Кралство Нидерландия. Това означава, че Кюрасао притежава уникалния статут на част от ЕС, без всъщност да е в Европа. Това означава, че Кюрасао се радва на много от предимствата на членството в ЕС без тежките данъци.

Повече от 450 компании вече са избрали лиценза за залагане на Кюрасао и търсенето не намалява. Това ви казва, че започвате с най-добрата налична платформа, от която да стартирате свой собствен сайт за интернет игри. Консултантски сайт: https://ddconsultus.com/ за лицензи за онлайн игри/gambling consultant,.

Към началото