Значение на Дигиталния маркетинг

Значение на Дигиталния маркетинг

Значение на Дигиталния маркетинг

Дигиталният маркетинг – разбиране на неговото значение с топ 5 подкаста, които трябва да започнете да слушате още днес

Значение на Дигиталния маркетинг. Дигиталният маркетинг се оказа, че прекарваме поне 2 часа на ден като зомбита в социалните мрежи. Всички тези платформи позволяват на всеки потребител да ги използва в тяхна полза…стига да знаят как.

Не всеки има времето и възможностите да изкара курс и сертификат за подобен тип знания, които се изменят абсолютно всеки ден. Ние избрахме 5 подкаста, които са един изключително приятен и полезен начин да сме в крак с иновациите на дигиталния маркетинг.

AskGaryVee

Гари Вий- един изкючителен бизнесмен, най-продаван автори мотивационен говорител, който е страхотен специалист в дигиталния маркетинг.

Той дава незаменими практически съвети относно най-новите иновации и промени по темата. А слушателите му могат да го питат всякакви въпроси, на които той понякога отговаря с цял подкаст!

This Old Marketing

Водещите, Joe Pulizi и Robert Rose, изпълват подкаста си с разговори за добродетелите на маркетинга чрез съдържание. Епизодите им започват с монолог, който бива последван и с обучителни сегменти, изпълнени със страхотни факти и полезни знания относно добрия „разказвач“.

Social Business Engine

Bernie Borges и гостите му обсъждат безкрайните възможности на социалните мрежи. Един подкаст, който задължително искате да чуете, ако се занимавате с маркетинг чрез социалните платформи.

Duct Tape Marketing

Този подкаст се фокусира главно върху основите на дигиталния маркетинг. Домакинът, John Jantsch, и гостите му обсъдждат теми като ограничнaта оптимизация на търсещи машини, маркетинг от уста на уста, или стратегии за съдържание. Със сигурност искате да чуете гениалните им съвети.

The Mad Marketing Podcast

Marcus Sheridan използва собствените си истории, свързани с дигитален маркетинг, за да даде съвети как да се и да НЕ се прави. Подкастът се фокусира върху SEO стратегии и маркетинг чрез съдържание.

Това са нашите идеи за поддръжане на нивото на дигитален маркетинг по един лесен и бърз начин. Приятно слушане!

Към началото