За цените на недвижимите имоти

За цените на недвижимите имоти в Слънчев бряг

За цените на недвижимите имоти в к. к. Слънчев бряг

Цените на имотите в Слънчев бряг са силно зависими от местоположението му. Близостта до привлекателни райони и морето значително увеличава цената. Но можете да изберете апартаменти в най-близките до Слънчев бряг населени места, например в село Кошарица, разположено на 2 км навътре в сушата. Оттук има редовен транспорт до плажа през сезона. Някои апартаменти имат изглед към морето. А кафенета и магазини обикновено не се изграждат във всеки комплекс. Те са предназначени за посетители от няколко съседни къщи.

Уютни пететажни вили и многоетажни хотелски сгради хармонично съжителстват помежду си.

Слънчев бряг ”се е превърнал в един от най-развитите пазари на недвижими имоти в България. Поради местоположението си (по протежение на 8-километрова плажна ивица), кристалната морска вода и чистото небе, курортът привлича все повече туристи от година на година вече десет години.

В този район пазарът на вили и апартаменти е много развит и не само чуждестранните, но и българските инвеститори го предпочитат пред други курорти, за да живеят цяла година и да закупят втори дом за себе си.

Въпреки факта, че Слънчев бряг е огромен курорт и може да бъде много шумно през лятото, има много спокойни места в рамките на няколко минути пеша до всички удобства и услуги. В днешно време са само летен курорт, хората живеят в Слънчев бряг целогодишно. Сега в региона има много българи. Британците и руснаците живеят целогодишно, броят на тези, които живеят само през лятото, непрекъснато се увеличава. Но сега те предпочитат да прекарват зимните си почивки тук, заради мекия климат през зимата и невероятното спокойствие след сезона.

Защо да купувате имот в Слънчев бряг, България:

Най-големият морски курорт на Балканския полуостров

Курортът предлага на любителите на забързания живот много забавления. Като барове, ресторанти, дискотеки, водни паркове и др. На самия плаж и около центъра. А за любителите на спокойна и тиха ваканция предлага комплекси на 300 и повече метра от плажа, където можете да се насладите на абсолютната тишина на басейна и в местен ресторант, без да се предполага какво друго в шумен курорт.

Към началото