Защо да изберем летищен трансфер?

Защо да изберем летищен трансфер пред такси или обществен транспорт

Защо да изберем летищен трансфер пред такси или обществен транспорт. Сега, може просто да се чудите защо да използвате летищни трансфери и защо да си правите труда да правите резервация, ако веднъж на място все още можете да вземете такси, да се обадите на Uber, да получите споделен транспорт или използвайте градски транспорт. Е, нека да видим какви са основните предимства на летищните трансфери в сравнение с други форми на транспорт и защо няма да можете да пътувате отново без него, след като сте го опитали.

Защо да изберем летищен трансфер пред такси или обществен транспорт

Вашият шофьор ще ви чака в залата за пристигане. След като вземете багажа си, може би огромен и тежък, няма да ви се налага да обикаляте летището, за да търсите стоянката на такситата и да се редите на опашка (често дълга), за да влезете в кола. Или дори по-лошо, няма да ви се налага да търсите автобуси или гари, да се редите на опашка за билети и да ходите с багажа до точката на заминаване. Освен това, ако полетът се забави, шофьорът ще ви изчака така или иначе, без допълнителни такси, тъй като всички полети се проверяват постоянно (това е причината, поради която трябва да предоставите номера на полета за пристигане в приложението за резервация).

Няма риск от надценка от некоректни шофьори.

На кого никога не му се е случвало да се натъкне на насилствен шофьор или в такси с повреден таксиметров апарат и да плати два пъти или три пъти повече от действителната цена на пътуването? Тази възможност е особено честа след кацане в държава за първи път, може би без да знаем езика, пътищата и реалните разходи за услугите в града, който посещаваме. Насилниците, но и обикновените таксиметрови шофьори знаят това много добре и обикновено не се колебаят безсрамно да се възползват от подобна ситуация. При липсата на ефективен контрол от страна на властите навсякъде по света, нашата единствена защита е да резервираме летищен трансфер много преди да напуснем нашата страна, тъй като тарифата, отпечатана в имейла за потвърждение, ще бъде точно сумата за плащане.

Летищните трансфери са с фиксирана цена (без таксиметър). Както вече споменахме, тарифата, написана в имейла за потвърждение на резервацията, съвпада точно с това, което ще платите, независимо от червени стопове, отклонения, трафик, лошо време или друг вид неочаквано събитие. Следователно бюджетът за вашите пътувания ще бъде по-защитен, тъй като ще има и по-малко неочаквани разходи.

Към началото