Когато става въпрос за поддържане на ефективна работа на движеща се част, терминът „използван“ обикновено получава лоша слава.

Защо да изберем авточасти втора употреба?

Защо да изберем авточасти втора употреба? Когато става въпрос за поддържане на ефективна работа на движеща се част, терминът „използван“ обикновено получава лоша слава. Склонни сме да мислим за „използвано“ като за по-ниско качество или за нещо, което друг човек не е искал. Но що се отнася до употребявани авточасти, това не е така. Складовете на самообслужване винаги събират боклуци от района, които други са им продали, за да създадат инвентара си.

Защо да изберем авточасти втора употреба?

Непотребните коли могат да бъдат невероятно ценни за части, защото дори ако цялостната кола не работи добре, все още има много OEM части, които могат да бъдат в отлично състояние и да поддържат друга кола безпроблемна. В U-Pull-&-Pay ние не само ви даваме пари за вашата непотребна кола, но също така създаваме безопасна и чиста среда за изтегляне на използвани авточасти за вашата собствена кола. Днес ние се гмуркаме по-задълбочено в предимствата на употребяваните авточасти и защо те могат да си струват, ако се опитвате да поправите автомобила си или искате да пуснете в експлоатация по-стар автомобил.

Вижте предимствата на употребяваните авточасти!

ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

„Използвани“ не означава по-малко, особено когато става въпрос за авточасти. Ако някога сте работили върху кола за хоби или се смятате за почитател на конкретен модел кола, знаете от опит колко трудно може да бъде намирането на правилните авточасти. Често резервните части за автомобили не могат да произвеждат същото качество, което OEM частите могат. Ето защо складовете за употребявани автомобили, които продават употребявани авточасти, са толкова ценни.

Едно от най-големите предимства на избора на употребявани авточасти означава намирането на тези оригинални части, без да се налага да се задоволявате с резервни части, които могат да бъдат скъпи и може дори да не отговарят на оригиналните спецификации, които са най-подходящи за вашия автомобил.

УСТОЙЧИВОСТ

Вместо да оставяте нежелани моторни превозни средства да лежат около имота ви, можете да ги продадете на склад за отпадъци, за да спечелите пари и да защитите околната среда. Когато се оставят без надзор, боклуците могат да представляват опасност за безопасността, както и за околната среда. Колите, когато са оставени да ръждясват, докато са изложени на атмосферните влияния, могат да произведат оттичане, което е опасно за околните екосистеми. Местата за авточасти на самообслужване като U-Pull-&-Pay допринасят за устойчивото мислене, като използват това, което вече е налично. Аварийните автомобили все още могат да имат полезни части, които иначе могат да отидат на вятъра, когато изберете резервни части.

СПЕСТЯВАНЕ НА ПАРИ

Може би най-привлекателното от всичко е потенциалното спестяване, което могат да предложат употребяваните авточасти. Защо не получите пари за нещо, което просто ще лежи около вашия имот и ще се развали с времето?

Към началото