Електронни везни или кантари

Електронни везни или кантари

Електронни везни или кантари

Истината е, че колкото и да е важен ценовия диапазон, в който се намира продукта, толкова от значение е и работата, която ще ви върши. Затова и за покупката на везни и кантари, повечето от разумните потребители се доверяват на един от лидерите в сферата, а именно Десис Интернешънъл ООД. Ако се чудите защо е така, то ще ви дам отговор.

Ако за първи път ви се налага да купувате електронни везни или кантари за вашия търговски обект, то е добре да не рискувате и да се доверите на доказан източник в сферата.

Начинът на производство на всички везни и платформени кантари е максимално бързо, благодарение на роботизираните машини, с които се случва. Везните са с доказано качество и сертификати от ISO9001:2015 и NMI. Освен това, Desis.bg е ексклузивен вносител и официален представител на турската фирма – производител на електронни везни ETS Elektronik Tartı Sistemleri, така че високото качество е без съмнение.

Какви видове кантари се предлагат

Фирмата предлага пълния асортимент на ЕТС Електроник – везни за претегляне, броячни и ценоизчисляващи за вашия бизнес. Освен това, в сайта ще откриете и медицински, както и транспалетни модели. А за по-тежката категория, производителите отговарят и с кранови и платформени везни, както и животински кантари.

Благодарение на вградения интерфейс, можете да свържете везните с компютър или принтер, което позволява навременно въвеждане и обработване на данните. 100% гаранция за оптимизиране на работата и спестено време за вас. Така че ако се интересувате относно наличност или специфики на даден продукт, не се колебайте да се свържете с екипа на фирмата на тел.: 0878 201 230 или 0898 480 484. Те ще ви съдействат с професионално отношение и навременен отговор. Получавате и гаранция за бърза доставка на вашите кантари, поръчани от Desis.bg. Така че не се колебайте, а посетете онлайн магазина им още сега!

Към началото