Бързият кредит

Колко бърз е бързият кредит?

Надали има човек, който да не е изпадал в ситуация на спешна нужда от бързи пари. В такъв момент попълването на куп документи, срещи с банкови служители и няколкодневно чакане са изключително неприятни, особено когато нуждата е неотложна – ремонти, автомобилни разходи, пари до заплата и т.н. В тази ситуация помощ от приятел е съвсем логичен ход, но той невинаги се увенчава с успех. Бързият кредит е един вариант за излизане от ситуация.

Кандидатстването за банков кредит изисква време и нерви, за които едва ли сме подготвени в ситуация на нужда. Трудната икономическа ситуация пък оказва влияние върху широк кръг от приближените ни, които и да искат, често не могат да ни помогнат с пари. Единственият изход се оказват компаниите за бързи кредити. Какво обаче прави бързия кредит наистина бърз и колко бърз може да бъде в действителност?

С кредит онлайн времето и мястото нямат значение

Без значение дали си у дома, в движение, или на работа – услугата кредит онлайн ти позволява да пуснеш заявка отвсякъде и по всяко време, стига да имаш достъп до интернет. Получаването на средствата става по няколко начина, включително и с нулев физически контакт между кредитиращата страна и кредитополучателя. В  такъв случай е необходимо да посочиш банкова сметка, по която да ти бъдат изплатени средствата, в случай на одобрение. Другите варианти за получаване на парите са на място в офис на кредитора или изплащане на каса.

Минимум документация за получаване на бързи пари

Единственият документ, който ти е необходим, за да пуснеш заявка за кредит, е лична карта. Без значение дали ще попълваш онлайн формуляр на искане за кредит, или негов аналог на хартия в офис на фирма за бързи кредити, важни са само личните ти данни и актуален телефонен номер. След подаване на заявката за кредит е необходимо само да изчакаш становището на кредитната компания.

Бърза проверка и отговор

Компаниите за бързи кредити разполагат с екип от кредитни специалисти, които правят проверка на кредитната ти история буквално за минути. Наличието на добра такава почти винаги е гаранция за одобрение на искането за бързи пари. При получаване на данни за лошо кредитно минало, времето на разглеждане на искането може да отнеме малко повече време. Отговор от кредитора идва буквално до минути чрез смс, телефонно обаждане или имейл. Парите можеш да получиш веднага след одобрение в офис или до часове, в зависимост от начина на усвояване, който си посочил.

Макар ширещото се мнение, че лошата кредитна история автоматично означава отказ от кредит, това невинаги е така. Различните кредитни компании прилагат разнообразни критерии по отношение на това дали ще отпуснат, или ще откажат бърз кредит, което прави възможно финансирането ти, дори и при лошо кредитно минало.

От изложените факти около получаването на бърз кредит бихме могли да откроим няколко ключови предимства на този финансов инструмент: получаваш нужните ти средства до час, а при някои компании и до минути; процедурата по кандидатстване и усвояване, прилагана от фирмите за бързи кредити, отнема минути и както видяхме, е с минимум документи. В допълнение с възможността да се възползваш от промоционални лихви и редица удобства – решението при нужда от бързи пари е бързият кредит!

Към началото