Автомобили под наем

Автомобили под наем за дълъг период

С какво дългосрочния наем на автомобил е по-изгоден за вас? Автомобили под наем. Независимо дали искате да актуализирате схемата си за транспортни обезщетения на служителите. Дали се нуждаете от подходяща услуга за пътуване до работното място за вашите ежедневни нужди. Месечният наем на кола ще се окаже изключително полезен за вас. В този блог ще обсъдим някои от тези предимства.

Удобство

Най-добрата част от месечния договор за кола под наем е удобството. То осигурява за ежедневните Ви нужди при пътуване до работното място. Тъй като не притежавате колата, не е нужно да се занимавате с ежедневната й поддръжка. Тази поддръжка се прави от компанията за отдаване под наем, която наемате. Единственият разход, за който трябва да се тревожите, са таксите за гориво и всички допълнителни такси, които може да се наложи да платите в случай на повреда на автомобила, докато го карате.

Подкрепа и съдействие

Когато подпишете месечен договор за наем на кола с утвърдена компания за коли под наем, ще бъдете облекчени да знаете, че ще бъдете подкрепени от началото до края на периода. Независимо дали имате спешен случай или трябва да имате запитване за колата, можете да се доверите на услугите за отдаване под наем, за да ви отговорят навреме.

Безпроблемно пътуване

Ако планирате да отидете на дълго пътуване, можете лесно да накарате компанията за автомобили под наем да Ви помогне в процеса, ако искате да се възползвате от техните услуги по време на пътуването си. Въпреки че ще трябва да направите подходящ план за това къде пътувате и да се свържете с вашите услуги за коли под наем, за да проверите дали изобщо позволяват колите им да бъдат карани толкова далеч. Въпреки това, ако сте на месечен договор и се притеснявате да паркирате колата в собствената си къща от страх от щети, можете да я паркирате в компанията за наемане, тъй като в крайна сметка тя принадлежи към техния автопарк.

Разнообразие от избор на превозно средство

Едно от най-големите предимства на наемането на кола е изборът на превозни средства, които получавате, за да отговарят на всичките ви нужди при пътуване. Добре установена компания за автомобилипод наем, Ви предлага разнообразие от превозни средства за всяко пътуване от седани до SUV, както и повече търговски опции, ако пътувате с цялото си семейство или група приятели или организирате транспорт до офиса. За тази цел наличието на месечен договор с такава услуга за отдаване под наем може да бъде полезно за ежедневното Ви пътуване.

Намалени загуби

Проучванията показват, че клиентите са изправени пред около 30% от загубите, когато продават колата си. Това означава, че в крайна сметка зареждате пари, когато става дума за смяна на колата Ви, и също не можете да продължите да карате същата кола с години. Следователно месечният наем на кола Ви помага да избегнете тези загуби и освен ако не сте повредили колата под наем по някакъв начин, няма да се налага да плащате допълнителни такси.

За корпоративни компании компанията може да се възползва от следните предимства
  • Не изисква първоначална инвестиция
  • Без повтарящи се разходи за поддръжка
  • Не е необходим човек от фирмата за поддържане на флота
  • В случай на голям автопарк, специален мениджър на автопарка се предоставя на местоположението на клиента
  • Допълнителни данъчни облекчения могат да бъдат получени върху разходите за наем
  • Няма разходи за амортизация на активи
  • Няма застрахователна отговорност за актив
  • Наличие на резервно превозно средство в случай на излизане от строя
  • Денонощна служба за спешно реагиране
Към началото